Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

Nenna Plesner

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder kreativt og haft en passion for at eksperimentere med at lave lækre sæber, badebomber, deodoranter, cremer, massage barer, shampoo´er og selvfølgelig body scrubs og ansigtsmasker.
Egentlig har jeg en baggrund som freelance teater regissør og forestillingsleder, men i sommerferien for 4 år siden, efter at have været på barsel med min pige nummer to, skulle min ældste datter og jeg finde på noget hyggeligt at lave sammen derhjemme.
Den sommer kastede vi os over at lave sæbe – og det har vi så gjort lige siden! Det viste sig at være helt umuligt at stoppe igen. For mulighederne for hvad man kan lave, synes uendelige. Vi har lavet sæber, der ligner alt fra Spejlæg og Cupcakes til klassiske firkantede med lækre urter i.
Og ud over at det er super sjovt, så har vi også fuld kontrol over, hvad vi udsætter vores hud for. Vi kan undgå alle de der tilsætningsstoffer, der er i mange kosmetikprodukter.
Vi begyndte hurtigt også at eksperimentere med at lave body scrubs og ansigtsmasker, massage barer og deodoranter, så vi kunne passe bedst muligt på både hud og miljø. Derfor startede vi `Sæbe Eventyr´.
Siden har vi haft fornøjelsen af at lave tæt på 100 workshops på Christianshavn, i kurbadet Sofiebadet og hjemme hos folk til fødselsdage, hvor vi har kunnet videregive vores passion for at lave sine egne produkter til børn og voksne i alle aldre.
Og mange af deltagerne bliver ligeså grebet af det, som vi er, og kommer igen og igen.
Foruden at lave workshops, bliver vi ved med at udforske wellness universet. Vi afprøver hele tiden nye olier og teknikker hjemme i køkkenet, og tager så på markeder og sælger det vi laver. For eksempel er vi fast på Christianias Julemarked, og du kan også finde vores bod på Kgs Nytorv i weekender fra april-nov, når det ikke regner.
Især i de her dage er vi rigtig glade for at kunne gøre det lidt sjovere for alle at vaske hænder.


Mere om denne underviser

Kurser hvor Nenna Plesner underviser