Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

Pauline Sæther

"Vi har alle vores egen unikke lyd som er vores helt personlige vokale fingeraftryk. For at udfolde stemmen, så den virker optimalt er kroppen det vigtigste instrument. Jeg fandt meget tidligt ud af at det kropslige arbejde er alpha og omega for at en stemme skal kunne klinge frit og ubesværet. Dette sammenholdt med vejrtrækningen og en god fornemmelse for ansats arbejde, gør at eleverne kommer rigtig langt. Jeg arbejder rigtig meget med sangteknikken sådan at eleven får et godt fundament til at kunne bevæge sig frit indenfor de forskellige stilarter, og derved også nemmere kan udtrykke det de har på hjertet, den historie de gerne vil fortælle musikalsk.
Pailine er uddannet fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera akademiet og har haft mange roller. Bl.a. på Den Jyske Opera, Roskilde Kammeropera, Den Fynske Opera, Østre Gasværk, Bådteatret, Gladsaxe Teater, Folketeatret, Det Ny Teater og på flere scener i Norge og Sverige. Af partier kan nævnes: Nattens Dronning i ""Tryllefløjten"", Belinda i "" Dido og Æneas"", Vespetta i ""Pimpinone"", Preciosa og Carmensita i ""Farinelli"", Josephine i ""Pinafore "", Zerbinetta i "" Ariadne på Naxos"".m.m. Pauline bevæger sig rundt indenfor et bredt repertoire, fra opera til musical, jazz, gospel, barok og lieder. Og bliver med sit alsidige repertoire brugt i mange forskellige sammen hænge. Cv: No one is alone. Sammen med Svenn Skipper.
Pauline har sideløbende med sin sanger karriere undervist i sang siden 1987, og har været bl.a. været ansat på Eventyrteatret, klassisk MGK i Holbæk og Vojens, pratiklærer for 4. Års sangpædagoger på Odense Konservatorium, timelærer i sang på Holbæk seminarium, Holbæk Musikskole og Dragør Musikskole. Hun har også egen praksis hvor hun underviser privat i København. Mange af hendes elever er blevet professionelle sangere eller skuespillere.
Sang coach på bl.a.: Grease Hørsholm, Cabaret Teatret Vestvolden, Black and White Trommen
Nattergalen, Den grimme ælling, Elverhøjen, Østen for solen og i Julemandens tjeneste. For Eventyrteatret, glassalen i Tivoli.
Kursus i krop og Stemme bl.a hos: Allerød gymnasium, Havdrup Kirkes Voksenkor, Stengården kirke pigekor, MGK Stævne i Skive, Gladsaxe Teaterkor, Dansk Standard
Kig mere på Pauline Sæthers hjemmeside på www.paulinesæther.dk
"

Mere om denne underviser

Kurser hvor Pauline Sæther underviser