Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

Tine Kjær Jørgensen

Jeg er rytmisk sanglærer, og uddannet fra Musikvidenskab, Københavns Universitet. Min tilgang til sang og sangteknik er inspireret af mange læretimer hos sanger og sanglærer Lene Strøyer, samt Britt Hein Jespersen. Jeg har stor erfaring indenfor genrerne pop, rock, folk, jazz, soul, børnesange, salmer, viser og den danske sangskat. Jeg ser det som min fornemste opgave at give min erfaring og glæde ved sang og musik videre.
Jeg er sanger og sangskriver i forskellige projekter, både sange til børn og voksne, og jeg har udgivet 3 studiealbums. Jeg har skrevet sange til bl.a. Alberte Winding, samt spillet mange koncerter rundt i hele landet med f.eks. Tom McEwan.
Undervisningen henvender sig til børn fra 7 år, unge, voksne og ældre. En typisk sangtime vil indeholde udstræk, opvarmning, sangøvelser, og fokus på en sang, som man rigtig godt kan lide. Sammen ?nder vi ud af hvad du skal synge, og man kan ønske de sange, som tiltaler en. Jeg har desuden et stort sangkatalog med hver gang, som man også kan vælge fra.

Mere om denne underviser

Kurser hvor Tine Kjær Jørgensen underviser