Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

Lisbeth Blyme

Jeg har i mit arbejdsliv været ansat i administrationen indenfor forsvaret, men senest har jeg været ansat i et IT firma med implementering, undervisning og support.
Min interesse for det kreative kommer fra min barndom, hvor jeg var stor fan af Jørgen Clevin i tv, men ikke alle mine kreationer som blev helt som Clevins.
Prøvelserne inden for det kreative forsatte i skolen, da vi skulle strikke. Mine kreationer blev lidt længere og lidt anderledes end de andres. I dag har jeg indset at det var læreren som ikke helt kunne alle tricksene
Da jeg var på barsel med mit første barn, fandt jeg ud af det hele, syning, strikning og hækling ved hjælp af Alt om håndarbejde. Det blev syet børnetøj, strikket trøjer og hæklet duge og meget mere.
I 1996 blev jeg introduceret til patchwork og quilting og blev helt vild med at finde mønstre, stoffer og ikke mindst sammensætning af farver og teknikker.
Jeg er medlem af Dragør Quilterne og Tårnby Designbroderiforening, hvor jeg kan dyrke min interesse for patchwork og maskinbroderi.

Mere om denne underviser

Kurser hvor Lisbeth Blyme underviser