Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

Sanne Dam Nielsen

Jeg har været ansat hos AOF-Amager siden 1999. Her arbejder jeg bredt og alsidigt - på almindelige og hensynstagende hold - med den menneskelige krop i bevægelse. Arbejdet med kroppen foregår indenfor rammerne af Den Psykomotoriske Terapeutuddannelse.
Efter at have læst Etnografi ved Århus Universitet et par år, uddannede jeg mig til Psykomotorisk Terapeut i 1992. Siden har jeg videreudviklet min faglige kompetence indenfor musikforståelse og bevægelse, bevægelse og kroniske smerter, kroppen og stemmen og den kropslige udfoldelse i vand, samt voksenundervisningens pædagogik (Kbh.'s åbne universitet 1995).
Jeg holder løbende mine kompetencer ved lige indenfor: Bevægelseskvaliteten i den kropslige udfoldelse - herunder kroppens udfoldelse i vand. Hverdagens bevægelsesmuligheder, med udgangspunkt i det enkelte individ. Bevægelse i naturen (herunder stavgang). Temaområder indenfor hensynstagende undervisning(Kol, fibromyalgi, knogleskørhed m.m.), Sygdom/sundhed. Kroppens indre balance, ernæring og vitaminer/mineraler.


Mere om denne underviser

Kurser hvor Sanne Dam Nielsen underviser