Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

NYT VEDR. CORONAVIRUS

Der er nu lavet en aftale om en kontrolleret genåbning af Danmark. For AOF Amager betyder det, at vi vil kunne genoptage den almindelige aftenskoleundervisning fra og med den 8. juni (fase 3) – såfremt det er sundhedsmæssigt forsvarligt at påbegynde fase 3. Undervisningen skal ske under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes retningslinjer om fysisk afstand og god hygiejne. Desværre vil langt de fleste hold vil dog være afsluttet inden den 8. juni, så det bliver reelt få hold, der skal genoptage undervisning her.

I forhold til undervisning i vand, så vil svømmehallerne først bliver åbnet i start af august (fase 4). Med andre ord ville alle hold i vand første blive igangsat efter sommerferien.  

Returbetaling:

Har du betalt for undervisning, der ikke bliver afholdt, tilbyder vi at tilbagebetale den del af kursusgebyret, som modsvarer de timer, der ikke bliver afholdt i perioden den 12. marts til 8. juni 2020. Planen er følgende:

- Vi er allerede i gang med at kontakte deltagere på hold der har slutdato før den 10. maj.

- Hvis dit hold har slutdato efter den 10. maj, vil vi kontakte dig pr. mail, så snart vi er færdig med hold før den 10. maj.

- Hvis du er tilmeldt et svømmehold, vil vi først kontakte dig, når vi ved, hvornår undervisningen kan genoptages i august.

- Hvis du er tilmeldt en tur og/eller en byvandring efter den 18. maj, der foregår udendørs med max 10 personer, og hvor det anses for forsvarligt at gennemføre arrangement, så vil du blive kontaktet herom.

Har du har betalt med Dankort via vores hjemmeside, kan vi tilbageføre det pågældende beløb uden at skulle indhente oplysninger fra dig. Hvis du derimod har indbetalt kursusgebyret via f.eks. girokort eller netbank, vil vi kontakte dig for at få oplysning om, hvilken bankkonto vi kan overføre den delvisetilbagebetaling til. Hvis du er tilmeldt flere hold, vil du blive kontaktet vedr. hver enkelt hold.    

Med venlig hilsen

Tom Nielsen, Skoleleder

12/03/20