Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

NYT VEDR. CORONAVIRUS

Velkommen tilbage – til sikre og trygge rammer hos AOF Amager

AOF Amager er nu åbnet, og vi har set frem til at byde dig velkommen tilbage.

Selvom det er sikkert at gå på aftenskole, så er det meget vigtig for os, at du er helt tryg. Derfor har vi indført en række ekstra tiltag for at forhindre smitte af corona-virus. Tiltagene er i første omgang gældende til og med den 31. juli, og vil løbende blive justeret i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger:

  • Vi tilstræber at sikre 1-2 meters afstand mellem hver person. Derudover sørger vi for synlig information om retningslinjerne for bl.a. afstand og god håndhygiejne, så alle husker at tage de rette hensyn.

  • Vi sikrer, at der vil være håndsprit tilgængeligt i hvert undervisningslokale, så du kan spritte dine hænder ofte i løbet af undervisningen. Medbring eventuelt også selv håndsprit.

  • I vores musiklokaler, motionslokaler og værksteder vil der også være antibakterielle spritservietter til desinfektion af overflader og udstyr, så du kan spritte remedier af før brug.

  • Vi bestræber os på at minimere kontakten i vores lokaler. Medbring dit eget udstyr, når du kan – fx yogamåtte, pensler osv. Og mød gerne op omklædt til undervisningen.

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd. Det betyder, at det er vigtigt at du:

  • Holder 1 meters afstand, og 2 meter ved sangundervisning, udvalgt musikundervisning mm.

  • Vasker dine hænder ofte eller bruger håndsprit.

  • Altid hoster eller nyser i dit ærme.

  • Undgår fysisk kontakt såsom håndtryk og kram.

  • Beder andre om at tage hensyn til dig.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Hvis du har spørgsmål vedrørende retningslinjerne, er du velkommen til at kontakte os på info@aof-amager.dk eller tlf. 3251 1495 mandag-torsdag kl. 10-12.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk

Med venlig hilsen

Tom Nielsen, Skoleleder

15/06/20