Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder kreativt og haft en passion for at eksperimentere med at lave lækre sæber, badebomber, deodoranter, cremer, massage barer, shampoo´er og selvfølgelig body scrubs og ansigtsmasker.
Egentlig har jeg en baggrund som freelance teater regissør og forestillingsleder, men i sommerferien for 4 år siden, efter at have været på barsel med min pige nummer to, skulle min ældste datter og jeg finde på noget hyggeligt at lave sammen derhjemme.
Den sommer kastede vi os over at lave sæbe – og det har vi så gjort lige siden! Det viste sig at være helt umuligt at stoppe igen. For mulighederne for hvad man kan lave, synes uendelige. Vi har lavet sæber, der ligner alt fra Spejlæg og Cupcakes til klassiske firkantede med lækre urter i.
Og ud over at det er super sjovt, så har vi også fuld kontrol over, hvad vi udsætter vores hud for. Vi kan undgå alle de der tilsætningsstoffer, der er i mange kosmetikprodukter.
Vi begyndte hurtigt også at eksperimentere med at lave body scrubs og ansigtsmasker, massage barer og deodoranter, så vi kunne passe bedst muligt på både hud og miljø. Derfor startede vi `Sæbe Eventyr´.
Siden har vi haft fornøjelsen af at lave tæt på 100 workshops på Christianshavn, i kurbadet Sofiebadet og hjemme hos folk til fødselsdage, hvor vi har kunnet videregive vores passion for at lave sine egne produkter til børn og voksne i alle aldre.
Og mange af deltagerne bliver ligeså grebet af det, som vi er, og kommer igen og igen.
Foruden at lave workshops, bliver vi ved med at udforske wellness universet. Vi afprøver hele tiden nye olier og teknikker hjemme i køkkenet, og tager så på markeder og sælger det vi laver. For eksempel er vi fast på Christianias Julemarked, og du kan også finde vores bod på Kgs Nytorv i weekender fra april-nov, når det ikke regner.
Især i de her dage er vi rigtig glade for at kunne gøre det lidt sjovere for alle at vaske hænder.


Læs mere

Nenna Plesner
Ledige pladser

Badebomber - For hele familien

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Egnet for børn over 5 år.
Ved du, hvad badebomber er? Det er sådan nogle, man tager med i bad, og når de kommer ned i vandet, opløses de, imens de siger en høj fzzz lyd. Duft, lidt farve og lækker olie spreder sig så i vandet og gør din hud dejlig blød og duftende.
Elsker du også at komme lækre olier og dufte i dit bad eller fodbad, så huden bliver lækker blød og afslappet bagefter? Så lær at lave dem selv.
Du kan vælge imellem rigtig mange forskellige former, farver og dufte. Som duft benytter vi primært æteriske olier og aromaer. Vi har 8-10 forskellige valgmuligheder med, alt fra Pebermynte, der får musklerne til at blive afslappede, til lavendel, jasmin eller mango og kokos, hvis du er mere til de sødlige dufte. Vi bruger farver, der er udvundet af jorden. De kan fås I alle regnbuens farver, og vi har 8-10 forskellige slags med.
Du kan også vælge at farve dine badebombe med forskellige typer opstrammende ler, hvis du har lyst til det.
Vi har forme i alle størrelser, så hvis du ikke har noget badekar derhjemme, kan du også lave badebomberne i børnebadekar - eller fodbad størrelse.
Når vi er færdige, lægger vi vores badebomber i en god æske, så de kan komme sikkert med hjem.
Hver deltager får ca. 150g badebomber med hjem.
Kursusprisen gælder for 1 person og materialeudgiften på 60,- per pers. er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-03-2021, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr8721114050
Adresse Skottegårdsskolen
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
LokaleKøkken
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

07-03-2021 Søndag 11:00  -  13:45

Faktaoplysning

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.