Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder kreativt og haft en passion for at eksperimentere med at lave lækre sæber, badebomber, deodoranter, cremer, massage barer, shampoo´er og selvfølgelig body scrubs og ansigtsmasker.
Egentlig har jeg en baggrund som freelance teater regissør og forestillingsleder, men i sommerferien for 4 år siden, efter at have været på barsel med min pige nummer to, skulle min ældste datter og jeg finde på noget hyggeligt at lave sammen derhjemme.
Den sommer kastede vi os over at lave sæbe – og det har vi så gjort lige siden! Det viste sig at være helt umuligt at stoppe igen. For mulighederne for hvad man kan lave, synes uendelige. Vi har lavet sæber, der ligner alt fra Spejlæg og Cupcakes til klassiske firkantede med lækre urter i.
Og ud over at det er super sjovt, så har vi også fuld kontrol over, hvad vi udsætter vores hud for. Vi kan undgå alle de der tilsætningsstoffer, der er i mange kosmetikprodukter.
Vi begyndte hurtigt også at eksperimentere med at lave body scrubs og ansigtsmasker, massage barer og deodoranter, så vi kunne passe bedst muligt på både hud og miljø. Derfor startede vi `Sæbe Eventyr´.
Siden har vi haft fornøjelsen af at lave tæt på 100 workshops på Christianshavn, i kurbadet Sofiebadet og hjemme hos folk til fødselsdage, hvor vi har kunnet videregive vores passion for at lave sine egne produkter til børn og voksne i alle aldre.
Og mange af deltagerne bliver ligeså grebet af det, som vi er, og kommer igen og igen.
Foruden at lave workshops, bliver vi ved med at udforske wellness universet. Vi afprøver hele tiden nye olier og teknikker hjemme i køkkenet, og tager så på markeder og sælger det vi laver. For eksempel er vi fast på Christianias Julemarked, og du kan også finde vores bod på Kgs Nytorv i weekender fra april-nov, når det ikke regner.
Især i de her dage er vi rigtig glade for at kunne gøre det lidt sjovere for alle at vaske hænder.


Læs mere

Nenna Plesner
Ledige pladser

Ansigtsmaske og bodys crub - Med naturlige ingredienser

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Vil du gerne så vidt muligt undgå tilsætningsstoffer i de produkter, du kommer på din hud?
Her har du chancen for at lave din egen ansigtsmaske og body scrub på naturlige ingredienser.
Vi benytter kun naturlige ingredienser, herunder krydderier, tørrede urter, lækre basis olier, forskellige salte og lertyper samt æteriske olier.
Du bliver introduceret for, hvilke fordele din hud har af at blive smurt ind i de forskellige olier og urter, som vi har med.
Du vil blive vejledt til at sammensætte en ansigtsmaske samt en body scrub, der passer bedst til dig. Hvad er fordelene f.eks. ved at bruge vindruekerne olie frem for hampeolie? Hvilken type ler er bedst for tør hud, og hvad er bedre til sart? Og hvad er det egentlig lige de forskellige æteriske olier gør godt for?
Du vil også få mulighed for efter kurset at få tilsendt nogle informationer om de forskellige olier, så du bedre kan huske, hvad vi har gennemgået, samt hvad fordelene ved lige præcis din ansigtsmaske og scrub er.
Du kan selvfølgelig også vælge at lave en body scrub i gave til en, du holder af – eller du kan tage en flok veninder under armen og tage sammen på denne rigtig hyggelige workshop.
Dem, der har lyst, har også mulighed for at afprøve deres ansigtsmaske allerede på dagen
Workshoppen ligger om aftenen, så du kan evt. spise lidt medbragt mad i pausen.
Hver deltager får ca. 110g bodyschub og ca. 45g ansigtsmaske med hjem.
Materialeudgiften på 70,- per pers. er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-03-2021, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr8721114052
Adresse Skottegårdsskolen
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
LokaleKøkken
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

17-03-2021 Onsdag 17:30  -  21:00

Faktaoplysning

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.