Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lokal Guide
Ledige pladser

Amager Bryghus, Version 2,0

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Har du allerede været på AOF's besøg hos Amager Bryghus, og har du fået lyst til at vide endnu mere om øllets forunderlige verden? Så arrangerer vi nu et udvidet besøg, hvor der bliver plads til at "nørde" lidt mere og gå lidt dybere.
Hvordan er det lige, at korn bliver til øl? Hvad gør gæren - og hvorfor bruger bryghuset ikke bare dansk humle? Kan surt øl virkelig være meningen - og smager det ligefrem godt? Hvordan planlægger man egentlig en øl-opskrift? og bliver resultatet altid som forventet?
Version 2,0 af bryggeribesøg på Amager Bryghus fordrer, at du allerede har deltaget i den "almindelige" rundvisning på bryghuset. Besøget krydres med særligt udvalgte og måske lidt krævende øl - og det forventes af deltagerne, at de er nysgerrige og spørgelystne.
Amager Bryghus indtog sit nye domicil i Kirstinehøj i Kastrup 1. oktober 2017.
Amager Bryghus har i de sidste år placeret sig på Top 100 listen over verdens bedste bryggerier.
Bag bryggeriet står Morten Valentin Lundsbak og Jacob Storm, som begge er uddannede diplombryggere fra Den Skandinaviske Bryggerhøjskole. De to startede bryghuset sammen i 2007. Deres ambition er at give alle øl-elskere en god oplevelse, og de satser som udgangspunkt på en lokal forankring, men de eksporterer også deres øl til mange andre lande.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-06-2021, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr8721110053
Adresse Amager Bryghus
Kirstinehøj 38B
2770 Kastrup
LokaleShowroom
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

03-06-2021 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk For at deltage på version 2,0 forudsættes det, at du har deltaget på ét af de tidligere hold på Amager Bryghus (eller at du har erfaring med ølbrygning fra andre steder)

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.