Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Byvandring om de to store dronninger -

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Margrethe I og Margrethe II
Vores nuværende dronning, Margrethe II, har regeret i næsten 50 år. Hun forstår at være dronning i den moderne verden, og er populær som aldrig før.
På byvandringen kommer vi forbi nogle af de steder, som har haft afgørende betydning for hendes liv, lige fra Holmens Kirke over Christiansborg til Amalienborg. Vi kommer også ind på, hvad hendes arbejde består af.
Dronning Margrethe er selv udøvende kunstner, så vi skal naturligvis tale om hendes store passion og interesse for kunst.
På byvandringen fortæller Bjarne Henrik Lundis også om Margrethe I, der nok havde en trist barndom med en sindssyg mor, en skrøbelig bror og en far, som næsten aldrig var til stede.
Men Margrete I blev dronningen og kvinden, der gjorde alt det, mange mænd kunne misunde hende. Hun var herskerinde over Danmark, Norge og Sverige og etablerede Kalmarunionen, der samlede Skandinavien.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-05-2021, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr8721110130
Adresse Christiansborg
Rigsdagsgården
1240 København K
LokaleGæsteindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

08-05-2021 Lørdag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Besøgsindgangen ved trappen, Rigsdagsgården, 1240 København K

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.