Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Christianshavn

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

For over 400 år siden anlagde Christian den IV en helt ny havneby, Christianshavn, midt imellem København og Amager. En bydel med landsbyidyl, fællesskab og storbycharme. Kom med og hør historien om, hvordan Christianshavn blev til, og om hvordan øen har udviklet og forandret sig i de seneste 400 år. Fra et sted med eventyrere, sømænd, slavehandel og til at være et af de fattigste kvarterer i København, og om udviklingen med de store fabrikker og skibsværfter f.eks. Danmarks engang største arbejdsplads, B & W.
Hør om, hvordan Christianshavn er kendetegnet ved en helt særlig stemning, mentalitet og fællesskabsfølelse. Med personligheder og grupper af mennesker, som aldrig har været bange for at have sin egen mening og give den til kende. Her tæller blandt andet præstedigteren N.F.S. Grundtvig, forfatteren Martin Andersen Nexø, slumstormere fra Sofiegården og Christiania til benzindrengene i Gasolin med Kim Larsen i spidsen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-10-2020, kl. 17:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2011130
Adresse Christianskirken
Strandgade 1
1401 København K
LokaleLige udenfor kirken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

06-10-2020 Tirsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi mødes udenfor hovedindgangen til Christians Kirke, Strandgade 1, Christianshavn.

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.