Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lokal Guide
Ledige pladser

Bernstorff Slot

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Prisen inkluderer guidet slotsrundvisning, foredrag om parkens mange skatte, og kaffe, te og kage på Bernstorff Slot
På det højeste sted i Bernstorff Slotshave ligger det smukke hvide Bernstorff Slot, som er omdrejningspunktet for denne tur. Efter en kort introduktion til den historiske have, skal vi på en spændende slotsrundvisning med Bernstorff Slots egen kunsthistoriker Christian Claudio Apostoli, der er ba.mag. i Kunsthistorie fra Københavns Universitet og mangeårig omviser og foredragsholder på Bernstorff Slot, Charlottenlund Slot og Fredensborg Slot.
Vi skal opleve flere af de smukke rum og høre om de store statsmænd og kongelige personligheder, som har benyttet Slottet som deres sommerresidens.
Herefter bydes der på te/kaffe og kage i én af Slottes saloner, mens der gives et oplæg om Bernstorffsparkens mange skatte lige fra Svenske Villa til Dronning Louises Tehus. Efterfølgende er der mulighed for at udforske parken på egen hånd.
Guide på turen er Marianne Bentzen, Exam.com (Kommunikation) og uddannet guide med mange udflugter og omvisninger i bagagen, primært kulturskatte og nye byrum.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-09-2020, kl. 14:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr201109
Adresse Bernstorff Slot
Jægersborg Alle 93
2820 Gentofte
LokaleForan Hovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

15-09-2020 Tirsdag 14:30  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Foran hovedindgangen til Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, Gentofte

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.