Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Dragør med frokost på Dragør Fortet

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.
Vi går på opdagelse i de krogede gader og hører det gamle Dragørs historie. Dragørs idyl danner udgangspunkt for denne byvandring, hvor vi både får beretningen om sildemarkeder, Hansekøbmænd og en usædvanlig historie om indvandring på Amager - hollænderne i St. Magleby. I de store sejlskibes storhedstid i 1700-tallet blomstrede Dragør, og mange af de smukke huse er fra den tid. Senere ændrede vilkårene sig, og den vigtigste trafik i havnen blev den faste færgeforbindelse til Limhamn, der forsvandt med indvielsen af Øresundsbroen.

I dag er Dragør et populært mål for sommerturister både til lands og vands. Vi slutter på Dragør Fortet. Fortet er i dag omdannet til hotel og restaurant. Her spiser vi frokost. Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-09-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr2021107
Adresse Dragør Station
2791 Dragør
LokaleStationspladsen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

05-09-2020 Lørdag 11:00  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.