Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Venteliste

Dragør med frokost på Dragør Fort

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Dragørs idyl danner udgangspunkt for denne byvandring, hvor vi både får beretningen om sildemarkeder, Hansekøbmænd og en usædvanlig historie om indvandring på Amager - hollænderne i St. Magleby. I de store sejlskibes storhedstid i 1700-tallet blomstrede Dragør, og mange af de smukke huse er fra den tid. Senere ændrede vilkårene sig, og den vigtigste trafik i havnen blev den faste færgeforbindelse til Limhamn, der forsvandt med indvielsen af Øresundsbroen.
I dag er Dragør et populært mål for sommerturister både til lands og vands. Vi går på opdagelse i de krogede gader med en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen, og hører om det gamle Dragørs historie. Vi slutter på Dragør Fortet, der i dag er omdannet til hotel og restaurant. Her spiser vi vores frokost (drikkevarer ej inkluderet i prisen).
Mødested: Dragør Posthus, den gl. Dragør Station.
Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-08-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr200131
Adresse Dragør Posthus
Stations Plads 3
2791 Dragør
LokaleDen gamle station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

15-08-2020 Lørdag 11:00  -  14:00

Faktaoplysning

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.