Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Eventyrdigteren og Danmarks byggekonge nr. 1

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

I fodsporet på H.C Andersen og Christian IV.
Det var først da H. C. Andersen kom til København i 1819, at han følte, at hans liv for alvor begyndte. I hele sit voksenliv boede Danmarks eventyrdigter omkring Kongens Nytorv og Nyhavn, så han altid var tæt på det Kongelige teater. For han havde en drøm om at blive kendt. Det samme havde Danmarks kendte og driftige konge, Christian den IV.
Små 200 år forinden forsøgte Danmarks byggekonge nr. 1 at gøre København til en moderne og international storby med bygninger, som står den dag i dag: Børsen, Rundetårn, Nyboder, Rosenborg, Holmens Kirke og dannelsen af Christianshavn.
Vi følger i fodsporet på H. C. Andersen og Christian den IV og vi hører om København på deres tid, og om hvad de havde til fælles. Vi hører selvfølgelig også om, hvordan de var som privatpersoner og om deres søgen efter kærlighed og bekræftelse.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-06-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr201129
Adresse Børsen
Slotsholmsgade
1217 København K
Lokaleudenfor indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

06-06-2020 Lørdag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Udenfor indgangen til Børsen

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.