Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

En kongelig historie

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Byvandring om Dronning Margrethe
Dronning Margrethe fylder 80 år i år.
Det fejrer AOF Amager med en byvandring, hvor du hører om hovedpersonen - hele Danmarks Daisy.
Turen starter ved Dronning Margrethes arbejdsplads på Christiansborg. Det er her, hun møder gæster, ambassadører og det officielle Danmark. På turen kommer vi forbi steder, som har haft stor betydning for dronningens liv. Blandt andet Holmens Kirke og Det Kongelige Teater. Turen slutter ved Amalienborg, hvor dronning Margrethe har residens.
Turguide er journalisten, Bjarne Henrik Lundis, der fortæller en nuanceret og sammenhængende historie om kongefamilien. Lige fra, da Margrethe som ung prinsesse - helt uventet - blev tronarving og frem til i dag, hvor hun har været dronning i 48 år. Vi kommer selvfølgelig også ind på dronning Margrethes store interesse for kunst og kultur.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-04-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr201127
Adresse Christiansborg
Rigsdagsgården
1240 København K
Lokalev. store trappe ude
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

25-04-2020 Lørdag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Vi mødes udenfor Folketingets besøgsindgang. Besøgsindgangen ligger ved den store trappe til Folketingets hovedindgang.

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.