Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Styr på rødderne? - Slægtsforskning for begyndere

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Hiv en weekend ud af kalenderen og find ud af om slægtsforskning er noget for dig.
Kurset kræver ingen forudsætninger og er baseret på lærebogen: "Styr på Rødderne? Introduktion til slægtsforskning", der er inkluderet i kursusprisen!
Ved hjælp af en tretrinsmodel, får du introduktion til den grundlæggende systematik, og hvordan du får skabt din egen anetavle samt gennemgår den proces, der kan bringe styr på dine rødder (aner).
Du bliver introduceret til en hensigtsmæssig systematik for din materiale-indsamling, lærer hvordan du kan holde styr på det hele, og får lidt hjælp til at læse "de krøllede bogstaver"?
Hvordan kommer du i gang med de gigantiske samlinger af slægtsdata, der venter i arkiver og på biblioteker - og hvilke hjælpemidler findes der til deres benyttelse?
Endelig afrundes med nogle betragtninger over din slægts rolle og betydning i den store historie, om at lave en slægtsbog, samt tips om det rige foreningsliv, der findes for slægtsforskere.
Herefter er du godt rustet til mange gode timer med din nye spændende hobby!
Underviser på kurset er lærebogens forfatter cand.mag. MVU, Tommy P. Christensen (f. 1955). Kulturhistoriker, fhv. museumsinspektør. og arkivar. Han har siden 1980'erne undervist i slægtsforskning for begyndere, computergenealogi og webbaseret slægtsforskning. Han er æresmedlem af DIS-Danmark og Amager Slægtshistoriske Forening (ASF) og var i en årrække dels redaktør på Personalhistorisk Tidsskrift og dels formand for Samfundet for dansk genealogi og Personalhistorie.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-03-2021, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr8721103061
Adresse Tårnby Skole
Sneserevej 10
2770 Kastrup
Lokale04, IT 1. sal
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

13-03-2021 Lørdag 10:00  -  16:30
14-03-2021 Søndag 10:00  -  16:30

Faktaoplysning

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.