Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser
Agna Johansson
Ledige pladser

Antiinflammatorisk mad

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver. Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer, f.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer. Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.
Alle råvarer er økologiske og du kan få individuel rådgivning.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-04-2021, kl. 16:15

Ugedag Onsdag
Holdnr8721119160
Adresse Skottegårdsskolen
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
LokaleKøkken
Holdtimer5,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

07-04-2021 Onsdag 16:15  -  20:20

Faktaoplysning

Bemærk Medbring: En god kniv til grøntsager, et viskestykke og en karklud. Evt. et forklæde. Råvarer 200,- kr. er inkluderet i prisen.

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.