
Underviser
"Jeg er uddannet kandidat i folkesundhed og psykoterapeut fra Københavns Universitet, og har de seneste 7 år undervist i mad. Derudover har jeg igennem mere end 10 år, uddannet mig hos nogle af de førende nationale og internationale kokke og sundhedseksperter. "
Fermentering
Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95
Sammen med Agna Johannesen, der er kandidat i folkesundhed, får du kendskab til de basale teknikker indenfor fermentering.
Det er et gammelt håndværk, der anvendes til at udvikle smag og konsistens, fordi mikroorganismerne “gør deres arbejde” og fermenterer de sunde grøntsager, fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Det forlænger samtidig holdbarheden og giver mange nye smagsindtryk. Særligt på immun- og mavetarmsystem har mikroorganismerne en gavnlig effekt.
Vil du gerne lære at lave fermenterede og syltede grøntsager, samt relish, der forvandler en hotdog til en gourmet hotdog? Sammen med hjemmelavet hotdogbrød, ketchup, senneps-dressing, brøndkarse og ristede hasselnødder? Vi laver sunde, grønne “hottere” (jo der er også kød i) - klassikeren i en optimeret udgave og de bedste slags fermentering. Glæd dig til at sætte tænderne i en klassiker med god samvittighed.
De fermenterede retter er super gode for maven. Og holder maven og immunforsvaret i topform. Noget, der også påvirker humøret og gør os glade. Studier viser, at en god maveflora gør os gladere og forebygger depression. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Du lærer at fermentere og sylte, så du altid kan have frisk fermenterede grøntsager hjemme hos dig selv.
Medbring: 2 patentglas, forklæde, viskestykke, karklud og en god skærekniv (til kål og lignende).
Priser og tilmelding
Kursusinformation
Start: 24-02-2021, kl. 16:15
Ugedag | Onsdag |
Holdnr | 8721119157 |
Adresse |
Skottegårdsskolen Saltværksvej 65 2770 Kastrup |
Lokale | Køkken |
Holdtimer | 5,5 |
Antal mødegange | 1 |
Afdeling | AOF Amager |
Kursusdage
24-02-2021 | Onsdag | 16:15 | - | 20:20 |
Faktaoplysning
Bemærk | Råvarer 200,- kr. er inkluderet i prisen. Medbring: 2 patentglas, forklæde, viskestykke, karklud og en god skærekniv (til kål og lignende). |
Tilføj til min kalender
Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.
Flere kurser
Madlavning (Søgeord: Fermentering)