Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser
Fozia Ahmed
Ledige pladser

Det indisk/pakistanske køkken

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Velkommen til det indiske og pakistanske køkken, hvor du vil lære at lave et udvalg af currys, som butter chicken tikka masala, lamb/beef curry samt mættende og smagsfulde vegetarretter som daal , palak aAlu (spinatkartofler), pulao (stegte ris) samt tilbehør som raita, mynte og koriander Chutney.
Et indisk og pakistansk måltid vil ikke være fuldendt før der er friskbagt brød på bordet , så selvfølgelig skal vi bage vores eget friske brød som chapatti (traditionel fladbrød), naan når du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dit måltid og paratha (traditionelt pandekage med eller uden fyld som passer godt til daal), når du har lyst til at forkæle dig selv.
Vi laver alle retter fra bunden, og der vil være noget til enhver smag, heriblandt snacks, som fx pakora og samosa.
Hver lektion vil dufte af Indien og Pakistan, når vi bruger de stærke varme, smagsfulde krydderier som gurkemeje, ingefær, hvidløg, chilli og garam masala.
Med indisk og pakistansk gastronomi vil du lære at genanvende råvarer og retter så du minimerer madspild. Du vil også lære, hvor enkelt det er at lave sit helt eget indisk/ pakistansk festmåltid.
Efter kurset er der ingen undskyldninger for ikke at lave det selv, i stedet for at besøge den lokale takeaway, når du ved, at du kan gøre det hele billigere, hurtigere og friskere selv.

Råvarer 130,- kr. er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-06-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr191664
Adresse Skottegårdsskolen
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
LokaleKøkken, indgang E
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

15-06-2019 Lørdag 11:00  -  15:35

Faktaoplysning

Bemærk Råvarer 130,- kr. er inkluderet i prisen

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Det indisk/pakistanske køkken

Ledige pladser
Pris i DKK 1.575,00
Torsdag 25-04-2019, kl. 17:00-20:40 AOF Amager Fozia Ahmed