Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Pernille Gustafson
Venteliste

Mor til en Ama'r dreng

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

I foredraget vil du høre om, hvordan jeg og min familie har reageret på, at min ældste søn som 18-årige, kom ud i kriminalitet. Du vil få et indblik i, hvordan det rammer en familie, når man pludselig bliver pårørende til en kriminel. Desuden vil du også få et indblik i hvordan mine følelser omkring min søn, konstant var i alarmberedskab, men bestemt også et indblik i selve systemet. Et system hvor alle døre føltes lukket.
Kampen for at få min søn ud af kriminalitet, har ofte føltes som en kamp jeg har måtte kæmpe alene, uden hjælp at hente udefra. Tanker som "nu gider jeg ikke mere" fyldte konstant, men blev aldrig rigtig en realitet, da dette jo ikke var en mulighed. Han er trods alt stadig min søn. Følelser som skyld og skam fyldte min krop, og følelsen af at være en nedbrudt og træt kvinde blev pludselig min nye identitet ...
Mit navn er Pernille og jeg er mor til en Ama´r dreng.
Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Tårnby Hovedbibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-09-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr201221
Adresse Hovedbiblioteket
Kamillevej 10
2770 Kastrup
LokaleRotunden, Udlånet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

07-09-2020 Mandag 19:00  -  20:30

Faktaoplysning

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.