Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Foredragsholder Foredragsholder
Ledige pladser

Politikkens skønhed og brutalitet

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Kristian Jensens politiske drøm brast. For rullende kameraer og med tårer i øjnene meddelte han danskerne, at han trak sig fra sin position som næstformand i Venstre. I dette personlige foredrag fortæller han om sine mere end 20 år i centrum for dansk politik, hvor han bl.a. har været Udenrigsminister, Finansminister og Skatteminister.
Politik er brutalt og uden retfærdighed. For hver en jublende ny MF´er, må en slukøret fylde de flyttekasser, der allerede morgenen efter vidner om nye tider. Samtidig er politik smukt og ekstremt skabende. Det er givende og dragende. Samtlige medlemmer af Folketinget har et stærkt ønske om at skabe et stærkere og bedre Danmark. Opfattelsen af, hvad et bedre Danmark så er, deler vandene og afgør vores partifarve og vores plads i Folketingssalen.
I sin tid som ungdomspolitiker og snart 22 år på Christiansborg har Kristian Jensen bygget livslange venskaber på tværs af partierne. Han har en stor respekt for sine kolleger i Folketinget. Det er alle mennesker, der kan sætte sig ud over sig selv for at nå store fælles mål.
Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Tårnby Hovedbibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-03-2021, kl. 19:30

Ugedag Torsdag
Holdnr8721111023
Adresse Hovedbiblioteket
Kamillevej 10
2770 Kastrup
LokaleStueetagen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

25-03-2021 Torsdag 19:30  -  21:30

Faktaoplysning

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.