Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område

Fagkonsulent søges

Vores fagkonsulent har valgt at gå på pension. Vi søger derfor en medarbejder, der har mod, engagement og lyst til at blive en del af vores sekretariat. Du vil blive hovedansvarlig for oprettelsen og igangsættelsen af kurser indenfor dit egne fagområder samt for kontinuerlig nytænkning og videreudvikling af disse.

Du vil blive en del af en veldrevet kursusvirksomhed med over 150 dygtige undervisere samt et lille og velfungerende sekretariat, hvor vi sætter samarbejdet og respekten for hinanden højt. Vi forventer derfor at du har et åbent sind, at du er yderst serviceminded, og at du er parat til at bidrage til, at alle hverdagens små som store opgaver bliver løst. Desuden forventer vi, at du er i stand til at agere i forhold til vores kunder, undervisere og samarbejdspartnere ud fra de mål og værdier som AOF bygger på. Du har gode kommunikationsevner, er detaljeorienteret og har flair for IT. Det er ikke vigtigt, at du har erfaring fra et lignende job, men det er naturligvis en fordel. Arbejdet kan foregå i både dag- og aftentimer.

Stillingen er på 30 timer pr. uge og er til besættelse pr. 1. maj 2018. Har du erfaring for vedligeholdelse af IT-systemer, så er der mulighed for flere timer.

Løn og pension efter HK’s overenskomst. Der er tilknyttet en sundhedsforsikring til jobbet samt rigtige gode muligheder for personlig og faglige kompetenceudvikling.

For yderligere information kontakt venligst skoleleder Tom Nielsen på 3251 1495.

Ansøgning med relevante bilag samt cv sendes til tom@aof-amager.dksenest den 16/3 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 22-23/3 2018.